Deze week verscheen “Daar is de Kerst toch voor bedoeld”, de nieuwe single van Peter Beense. Dit is de eerste kerstsingle die Peter zelf uitbrengt.

Daar is de Kerst toch voor bedoeld is geschreven en geproduceerd door Frank Verkooyen. Peter werkt vaker met hem samen en hierbij wist Frank elke keer de juiste toon en sfeer te vinden voor de singles van Peter. Peter: “Ik heb heel bewust gekozen voor een vrolijk up-tempo nummer. Kerst is tenslotte echt een feest en hoewel er best veel narigheid in de wereld is op dit moment, wil ik de mensen graag een prettig en gezellig gevoel meegeven. Eigenlijk wens ik iedereen hiermee op mijn eigen wijze een vrolijk kerstfeest”.

Peter heeft voor deze kerstsingle een mooie clip opgenomen. Deze videoclip staat uiteraard geheel in het teken van de winter, kerst en gezelligheid! Bekijk hier de clip van Daar is de Kerst toch voor bedoeld.

Download Daar is de Kerst toch voor bedoeld

[scbutton link=”https://itunes.apple.com/nl/album/daar-is-kerstmis-voor-bedoeld/id947414252″ target=”blank” variation=”red” size=”small” align=”none”] iTunes[/scbutton]

[scbutton link=”http://www.targetmusic.nl/order_cart.php5?id=609749893&rtlo=37194&rtaff=17958&shop=0″ target=”blank” variation=”red” size=”small” align=”none”]Download Music[/scbutton]